Hieronder een aantal veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op.

Chauffeurs

Omdat de Stichting Truckrun Achterhoek lid is van de Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten is de begeleider verzekerd via TVM. Dit is op de voorwaarde dat de bijrijder een medische noodzaak heeft om een begeleider mee te nemen tijdens de Truckrun en dat dit vooraf is aangemeld bij de organisatie. Dit staat los van de verzekering voor het voertuig en het maakt dus ook niet uit dat het voertuig niet is verzekerd bij TVM.
Zodra bekend is wanneer de inschrijving opent wordt dit op de website aangekondigd.

Bijrijders

Je mag een begeleider meenemen in de cabine indien daar een medische noodzaak voor is. Je begeleider zit op een niet officiƫle zitplaats zonder gordel. Je dient daarom vooraf aan te geven dat je een begeleider mee wilt nemen in de cabine, omdat er voor je begeleider een aparte verzekering wordt afgesloten.
Omdat de Stichting Truckrun Achterhoek lid is van de Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten is je begeleider verzekerd via TVM als hij of zij op een niet officiƫle zitplaats zonder gordel zit. Dit is op de voorwaarde dat de bijrijder een medische noodzaak heeft om een begeleider mee te nemen tijdens de Truckrun en dat dit vooraf is aangemeld bij de organisatie.
Zodra bekend is wanneer de inschrijving opent wordt dit op de website aangekondigd.
Je kan je laten inschrijven door iemand anders, bijvoorbeeld een ouder of begeleider.